Evenimente

Sera pentru oameni și plante. Locație de evenimente în aer liber 

Nuntă în Sera pentru oameni și plante

Pentru cei care iubesc natura, un loc aproape de București dar în același timp departe de zgomotul și agitația orașului.
Locul petrecerii de după "Da!" într-o curte cu iarbă proaspăt cosită, o grădină de 2500 mp, cu salcâmi bătrâni, pomi fructiferi și umbră ca de pădure. 
O petrecere de nuntă în aer liber cu invitați relaxați, în ținute lejere, într-o seră pentru oameni și plante în care te vei simți cu adevărat ca afară. 
O nuntă verde, cum ne place nouă să numim genul acesta de eveniment. 

Botez în aer liber, la seră

Dacă îți dorești o petrecere de botez în grădină, într-o curte care seamănă tare mult cu cea a bunicilor, dacă vă doriți pentru voi, puiul vostru și pentru invitați o călătorie în vremea copilăriei și a vacanțelor la bunici, haideți la noi pe Uliță! 
Vă așteptăm într-un o loc cu multă iarbă, copaci bătrâni, o căsuță cu prispă și pridvor de lemn, încă o căsuță nordică în care cel mic se poate odihni și o seră pentru evenimente private, Sera noastră pentru oameni și plante. O zi de sărbătoare în familie înconjurați de flori, ciripit de vrăbii, aer curat și voie bună.

Zile de naștere în aer liber, la țară

De ce nu i-ai aduce pe cei dragi, într-un moment special pentru tine, într-un fel de excursie la țară?
O petrecere în care să ți se cânte la mulți ani în jurul focului de tabără sau chiar în piscină. :) O zi de naștere în grădină, cu pături și perne întinse pe iarbă la umbra copacilor, cu ațipeli relaxante în hamacele din curte, cu picioarele goale pe poteca din cărămidă arsa sau prin iarba proaspăt tăiată. Un garden party de la care toată lumea va pleca mult mai relaxată decât a venit.

Petreceri copii la iarbă verde

Descriere

Beautiful Landscape
Keyboard and Mouse

Evenimente corporate în grădină

O persoană este mult mai relaxată atunci când petrece timp în natură. Termenul japonez pentru această practică este 
"Shinrin-Yoku", terapia prin natură. 
Chiar și activitățile în aer liber sunt mult mai relaxate și relaxante decât cele convenționale, în spații închise.
Lansări de produse, teambuilding, retreat-uri de o zi, conferințe, o zi la birou printre copaci, târguri arts & crafts, oameni conectați între ei și în același timp conectați la natură.

Workshop-uri în natură

Descriere

Bottles
Yoga Practice

Ședințe foto/Filmări

Descriere